Ladebokse og ladestandere til virksomheder

Find de rigtige ladebokse eller ladestandere til jeres virksomhed

Den grønne omstilling står højt på agendaen for de fleste danske virksomheder og deres medarbejdere. Af den grund vælger mange både virksomheder og privatpersoner at købe el- eller hybridbiler fremfor benzin- og dieselbiler.

Med en komplet ladeløsning til jeres virksomheder bliver det let og gnidningsfrit at gøre eldreven transport til en del af hverdagen. Hos Ratio hjælper vi alle typer af virksomheder med at finde den helt rigtige ladeløsning – og vi kan også hjælpe jer.

Hos Ratio får I en ladeløsning, der er skræddersyet til jeres virksomhed

Der findes ikke to virksomheder, der er ens, og det gælder også for valget af ladeløsning. Hos Ratio går vi derfor op i, at I får en skalérbar løsning, der passer til netop jeres behov, uanset om løsningen er tiltænkt jeres flåde- og puljebiler eller jeres medarbejderes privatbiler.

Mulighed for brugerbetaling

Skal brugerbetaling være en del af jeres ladeløsning? Vi hjælper med rådgivning omkring  betalingsløsning, som I enten selv kan drifte eller få hjælp os en Ratio partner.

Betalingssoftwaren giver mulighed for lave forskellige takster til forskellige grupper – fx:

  • Én takst til medarbejdere
  • En anden takst til gæster
  • En tredje takst andre brugere

Skal en Ratio partner stå for det hele, eller vil I selv varetage udvalgte opgaver?

Hos Ratio har I mulighed for at få en totalløsning, så I i virksomheden hverken skal bruge ressourcer på at montere eller drifte jeres nye ladesystem. En af vores partnere kan varetage alt lige fra det indledende arbejde, design og installation af ladeløsningen til den efterfølgende service og drift.

I kan også vælge selv at varetage dele af processen.

Vores sortiment af ladebokse og ladestandere til virksomheder

io7 den mest elegante ladesøjle fra Ratio

Alle virksomheder har forskellige behov – også når det kommer til ladeløsninger til elbiler. Derfor har vi hos Ratio et bredt sortiment af ladeprodukter, så I kan få den ladeløsning, der lever op til jeres krav og behov. 

Ratio producere kvalitets produkter på vores fabrik i Holland. Vores io7 er den elegante løsning til det offentlige rum, hvor man både ønsker ladestander og lys. 

Har i eller påtænker i solceller til virksomheden? så har vi også en ladeløsning, som optimere udnyttelsen af den tilgængelige strøm i installationen samtidig med den grønne energi fra solcellerne. 

Vil I samarbejde med os?

Hos Ratio gør vi vores ypperste for at levere en ladeløsning, der tager højde for netop jeres virksomheds unikke behov. Vi varetager alle former for ladeløsninger, uanset om der er tale om ladestandere til én eller flere hundrede biler.

Skal vi samarbejde om jeres nye ladeløsning? Eller har I spørgsmål til vores produkter? I velkomne til at kontakte os via vores kontaktformular eller på 70 60 36 06.

Vi glæder os til at samarbejde med jer.

Indkøbskurv