Ladeløsninger til kommuner

Mange kommuner og offentlige institutioner er i fuld gang med den grønne omstilling. En omlægning af hele eller dele af det kommunale transportorgan til el- eller hybridbiler er et stort skridt i den klimavenlige retning.

Hos Ratio mener vi, at valget om at bruge elbiler ikke kun skal være et bæredygtigt valg, men også et praktisk valg. Derfor hjælper vi kommuner og offentlige institutioner med at finde den rigtige ladeløsning til deres elbiler, så overgangen til eldrevne transportmidler bliver så nem og bekvem som muligt.

Fremtidssikrede ladeløsninger til elbiler skræddersyet efter jeres behov

Forskellige arbejdspladser har forskellige behov – det gælder også jeres. Når I kontakter os angående opladning til kommunens eller arbejdspladsens elbiler, begynder vi derfor med at afdække, hvilke behov I har på nuværende tidspunkt, samt hvilke behov der kan opstå fremadrettet.

Uanset om I har brug for ladestandere eller -bokse til 1 eller 100 biler, finder vi sammen den løsning, der giver mest mening for jer, og som kan skaleres efter behov.

Vi hjælper jer helt i mål

Overgangen til en grøn transportløsning skal være så gnidningsfri som muligt. Hvis I ønsker det, er vi derfor med jer igennem hele processen. Vi tilbyder:

      Rådgivning i forbindelse med produktvalg og design af ladeløsning

      Vores partnere og forhandlere vil hjælpe jer videre i processen mht. montering og administration af et Ratio produkt.

Ønsker I selv at stå for dele af processen?


Flere af vores kommunale kunder ønsker selv at stå for dele af processen – fx installering og drift. Har jeres kommune eller arbejdsplads selv kompetencerne til at varetage nogle af de tekniske opgaver, kan vi samarbejde med jeres tekniske personale om at komme i mål med jeres nye ladeløsning.

io7 den mest elegante ladesøjle fra Ratio

Skal vi hjælpe jer?

Hos Ratio kan vi hjælpe med at løse de unikke opgaver, som jeres arbejdsplads har, og vi kan imødekomme alle jeres behov til kommunale ladeløsninger – uanset hvor omfattende de er.

Har I spørgsmål til os, eller ønsker I at bruge os som samarbejdspartner til jeres ladeløsninger? I er velkomne til at kontakte os på  70 60 36 06 eller via vores kontaktformular.

Indkøbskurv