Ladebokse

Vores ladebokse gør det nemt og sikkert at lade elbilen

Hos Ratio EV producerer vi ladebokse, ladestandere og ladekabler. Det gør vi med missionen om, at det skal være nemt og sikkert at lade elbilen med vores produkter.

Vores ladebokse er designet, så det er nemt og ukompliceret for elbilejeren at sætte bilen til ladning – ladekablet kobles fra bilen til ladeboksen i et snuptag, og ved hjælp af en overskuelig app kan man følge med i, hvor langt ladningen er nået. Derudover kan vores ladebokse bruges med ro i sindet, da de er omhyggeligt testet og godkendt, så risiciene forbundet med at bruge dem er så lave som muligt.

Fire forskellige ladebokse

Vi har Fire forskellige ladebokse, som du kan vælge imellem. De har hver især forskellige egenskaber, og hvilken valget skal falde på, afhænger af, hvilke egenskaber du ønsker dig af din ladeboks.

Fælles for alle vores ladebokse er, at de kan bruges sammen med alle typer elbiler, og at deres enkle design passer perfekt ind i den skandinaviske stil.

Io6 4G 

”Io6” Har de samme funktioner som Solar og Smart, men kommer med integreret 4G fra fabrikken. 
Dette gør det nemt at opsætte ladeboksen, og der skal ikke tænkes på kabling el. wifi. Dette er dog stadig en mulighed. 

io6 4G med et hav af muligheder.
Smart ladeboksen med fastmonteret ladekabel

Smart 

”Smart” dækker langt de fleste elbilejeres behov. Ladeboksen giver dig mulighed for at følge dit forbrug, planlægge hvornår du vil lade, justere ladestyrken og meget mere. Den er brugervenlig, indeholder den nyeste innovation inden for bilopladningsteknologi, og så har den en imponerende række funktioner.

Solar

”Solar” rummer de samme funktioner som ”Smart” – forskellen er, at denne ladeboks er drevet af solceller. Ladeboksen kobles til solcellerne på dit tag, og på den måde kan du lade din elbil med grøn strøm, samtidig med at du sparer penge. Solar har alle de funktioner, som efterspørges inden for e-mobility.

Solar ladeboks med fastmonteret ladekabel
io7 kommer med RFID læser

Io7

Skal du bruge en ladestander til B2B markedet, og semi-public? Så er io7 markedets nok mest elegante ladestander med dobbelt udtag, og 2x22kw.

Ladestanderen tilbyder alle de basale funktioner, som forventes af et B2B produkt. Herunder bl.a.: Wifi og 4G, RFID, RCD Type B, MID måling og meget mere.

Fordelene ved at vælge en ladeboks fra Ratio EV

 • Effektiv opladning – 22 kWh
 • Produceret i Holland
 • Altid den nyeste teknologi
 • Høj kvalitet og bygget af holdbare materialer
 • Flot og enkelt design
 • Bæredygtig emballage
 • 5 års garanti
 • Bluetooth og WiFi
 • Styring vha. tilhørende app
 • Dynamisk lastbalancering
 • Måling jf. klasse B-krav
 • Under- og overstrømsbeskyttet
 • OCPP 1,6j

En pålidelig og fleksibel producent af ladebokse

Blandt vores forhandlere er vi kendt for vores fleksibilitet. Vi har mulighed for at tilpasse vores ladebokse til vores forhandleres behov – det er noget, vi går højt op i.

Vores slogan er ”powered by simplicity”, og vi arbejder hver dag på at gøre hverdagen nemmere for elbilejerne. Ønsker du at blive forhandler af vores produkter, eller ønsker du at købe en ladeboks hos en af vores forhandlere, er du velkommen til at kontakte os herunder – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ladeboks til alle med en masse funktioner. De giver io6 dig.

Skal vi hjælpe jer?

Hos Ratio kan vi hjælpe med at løse de unikke opgaver, som jeres arbejdsplads har, og vi kan imødekomme alle jeres behov til kommunale ladeløsninger – uanset hvor omfattende de er.

Har I spørgsmål til os, eller ønsker I at bruge os som samarbejdspartner til jeres ladeløsninger? I er velkomne til at kontakte os på  70 60 36 06 eller via vores kontaktformular.

Vi sælger udelukkende vores produkter til forhandlere. Det vil sige, at vi ikke har nogle direkte salgskanaler, men at salget altid foregår gennem vores forhandlere.

Er du privatperson og ønsker at købe en ladeboks til dit hjem, kan vi henvise dig til en af vores forhandlere. Du kan også orientere dig på vores forhandlerside og selv kontakte dem herefter. Du er velkommen til at orientere dig om vores produkter her på siden.

Indkøbskurv