Ladestander til erhverv

Få en pålidelig og skalérbar ladeløsning til jeres virksomhed

Der kommer flere og flere elbiler på de danske veje – og det betyder naturligvis et øget behov for at kunne oplade sin bil flere steder. Med ladestandere på arbejdspladsen kan I imødekomme jeres medarbejdere og gæsters behov for at lade, og det kan vi hos Ratio hjælpe jer med at opnå. Vi tilbyder alt inden for ladestandere til erhverv, og vi hjælper jer gerne med at afklare, hvor mange ladestandere I har brug for, hvor de skal placeres m.m.

Unikt tilpassede ladestandere til erhverv

Hos Ratio finder I ladestandere til erhverv, der giver pålidelig og hurtig opladning. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til netop jeres behov. Vores ladestandere kan skaleres og tilpasses i takt med, at jeres behov ændrer sig, så I altid har den rette løsning og de rette ladestandere til jeres virksomhed. Vi kan desuden stå for håndteringen af hele jeres løsning, eller I kan håndtere hele eller dele af processen selv.

Se vores produktudvalg

Opladning på arbejdspladsen til fordel for medarbejdere og miljø​

At investere i ladestandere til jeres virksomhed er både en fordel for jeres virksomhed og for miljøet.

Ved at tilbyde muligheden for at oplade elbiler på arbejdspladsen reduceres CO2-udledningen, og den bæredygtige transport fremmes. Det gør det også nemmere for jeres medarbejdere at lave den grønne omstilling privat, når de kan oplade på arbejdspladsen. Derudover tiltrækker I miljøbevidste kunder, og I viser, at I ønsker at bidrage til en grønnere verden.

Med en eller flere ladestandere til elbiler monteret ved virksomheden kan jeres medarbejdere komme ud til en fuldt opladet bil, når de får fri. Kommer flere medarbejdere langvejs fra, er det en stor hjælp med en stabil ladestander, så de undgår at skulle gøre lade-stop på vejen til og fra arbejde.

Tilpassede brugerbetalinger med forskellige takster

Med ladestandere til erhverv fra Ratio har I også mulighed for at tilpasse brugernes betaling og takst, alt efter om det er medarbejdere, gæster i virksomheden eller andre brugere. Det gør kun jeres løsning endnu mere fleksibel.

Vi hjælper gerne med at vejlede jer i de forskellige muligheder. Betalingen kan I enten selv administrere, eller I kan overlade det til en af Ratios erfarne samarbejdspartnere, så I kan bruge tiden på noget andet.

Forskellige muligheder inden for ladestandere til erhverv

io7 den mest elegante ladesøjle fra Ratio

Vi tilbyder et bredt sortiment af ladebokse, ladestandere og ladekabler. De produkter, I finder hos os, er kvalitetsprodukter fremstillet på vores fabrik i Holland.


Når det kommer til ladestander til elbiler til erhverv, er vores elegante io7 værd at nævne. Det er en ladesøjle, der er udstyret med indbyggede lys gør den ekstra oplagt til det offentlige rum.


Har jeres virksomhed et solcelleanlæg, har vi også en løsning, der integrerer den grønne energi fra solcellerne i ladestanderen, hvilket yderligere fremmer bæredygtigheden og effektiviteten i jeres ladeproces.

Vælg en totalløsning, og lad os håndtere alt​

Har I brug for hjælp til hele processen omkring håndteringen af jeres ladestandere, eller ønsker I at varetage udvalgte opgaver selv?

Hos Ratio tilbyder vi en omfattende totalløsning, så I ikke behøver at bekymre jer om at montere eller drive jeres nye ladesystem. Vores erfarne partnere kan tage sig af alt fra det indledende arbejde, design og installation af ladeløsningen til den løbende service og drift.

I har også mulighed for selv at tage del i processen og varetage en eller flere af opgaverne selv.

Vi er fleksible og kan tilpasse vores samarbejde efter jeres behov og ønsker. Lad os hjælpe jer med at finde den bedste løsning, der passer til jeres virksomhed. Vil I lære os bedre at kende, inden I beslutter jer, kan I læse mere om os, ligesom I altid er velkomne til at kontakte os.

 
Indkøbskurv