Ladestander til hybridbil

Fuldt opladet til næste eventyr med en ladestander til hybridbil fra Ratio EV

Hos Ratio EV producerer vi ladebokse, ladestandere og ladekabler. Vores ladestandere kan også bruges til hybridbiler, så længe det er en plugin-hybridbil. Uanset om turen går sydpå, ud i det danske land eller hverdagens ærinder skal klares, er vores ladestandere til hybridbiler den bedste måde at lade op til turen på.

På denne side kan du læse mere om hybridbilopladning, hvad du kan forvente af vores ladestandere, og hvilke funktioner de har. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sælger udelukkende vores produkter til forhandlere. Det vil sige, at vi ikke har nogle direkte salgskanaler, men at salget altid foregår gennem vores forhandlere.

Er du privatperson og ønsker at købe en ladeboks til dit hjem, kan vi henvise dig til en af vores forhandlere. Du kan også orientere dig på vores forhandlerside og selv kontakte dem herefter.

Hvad er forskellen på en hybrid og en plugin-hybrid?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er forskel på hybridbiler og plugin-hybridbiler. Begge biler kører på en kombination af el og benzin eller diesel, men forskellen består i, hvordan de oplades.

En hybridbil skal ikke oplades med en ladestander og skifter automatisk mellem at bruge brændstof og el til at drive bilen frem. Batteriet i en hybridbil oplades automatisk ved hjælp af regenerativ energi, dvs. når motoren startes, og når bilen bremser.

En plugin-hybridbil er en blanding af en hybrid- og elbil. Den har et større batteri, der kan køre længere og ved højere hastighed end en hybrid. Den fungerer som en elbil på kortere distancer, og når batteriet er tomt, overgår den til at fungere som en hybrid med kombineret brændstof of el.

Vores ladestandere kan derfor udelukkende bruges til plugin-hybridbiler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Hvordan foregår en hybridbilopladning?

En plugin-hybridbil oplades på samme måde som en ren elbil, men man kan opleve, at opladningen ikke går lige så hurtigt. Bilen kan lades fra en offentlig ladestander eller fra en ladestander, der står derhjemme.

Det er en god idé at oplade sin plugin-hybrid dagligt, så man får mest muligt ud af batteriet, ligesom der er mulighed for at spare op til 60 procent af ens benzin/dieselforbrug.

Om vores ladestandere til hybridbiler

Vi arbejder med en mission om, at det skal være nemt og sikkert at lade elbilen med vores produkter.

Vores ladestandere er designet, så det er nemt og ukompliceret for elbilejeren at sætte bilen til ladning – ladekablet kobles fra bilen til ladestanderen i et snuptag, og ved hjælp af en overskuelig app kan man følge med i, hvor langt ladningen er nået.

io7 den mest elegante ladesøjle fra Ratio

Skal vi hjælpe jer?

Hos Ratio kan vi hjælpe med at løse de unikke opgaver, som jeres arbejdsplads har, og vi kan imødekomme alle jeres behov til kommunale ladeløsninger – uanset hvor omfattende de er.

Har I spørgsmål til os, eller ønsker I at bruge os som samarbejdspartner til jeres ladeløsninger? I er velkomne til at kontakte os på  70 60 36 06 eller via vores kontaktformular.

Indkøbskurv