Io7 Sense

io7 er en ladestander med integreret lys

io7 - Skalerbar løsning

Ratio’s produkter indeholder nemme og skalerbare løsninger, som gør det nemt for en CPO at håndtere store mængder ladestandere. 

Vi arbejder hele tiden på nye smarte løsninger, som hjælper hverdagen for bileejeren og CPO’en. io7 er ingen undtagelse, hvor vi har udviklet SenseLite og SensePro, som gør det muligt at lave forskellige former for last balancering.

 

SenseLite

SenseLite gør det muligt at lave Dynamisk Last Balancering ift. ens forsyning. 

Til højre ses et eksempel på en helt alm. installation uden nogen Sense.

Til venstre ses SenseLite, som er kablet til ladestanderen med RJ45, og er konfigureret på ladestanderen ift. den aktuelle forsyning. 

Eks. ved et mindre kontor med 65A tilslutning, kan dette anvendes, da potentialet på fra ladestanderen er 63A. Det er dog muligt at statisk drosle en io7 til eks. 32A. 

SenseLite og SensePro

Med SenseLite har du muligheden for at koble 5 enheder af io7 sammen. Dette kræver at de er forbundet til samme netværk, og kan “se” hinanden. Enten via kabel el. wifi. 

Herefter konfigureres “Master” standeren, som er den Sense er forbundet til. 

Ønsker man at anvende mere end 4 enheder af io7, så kræves der at man tilkøber SensePro, som giver endnu mere skalerbar løsning.

Statisk Balancering

Med vores smarte Sense system kan du nemt opstille og konfigurere en række af ladestandere til at dele eks. 80A i et samlet netværk. 

Mange opladningslokationer bruger lokalt balancering af ladestandere, da man typisk ser at man har en dedikeret forsyning på en konkret mængde ampere. 

Op til 5 io7’er kan Last balancere uden ekstra hardware. De skal blot være på samme netværk via LAN el. wifi. 

Ønsker man flere end 5 enheder i samme gruppe, så skal man bruge vores SensePro som en del af opsætningen.

Dokumenter

Indkøbskurv