Ladeboks til solceller

Fra solceller til elbil

Grøn strøm

Du kan oplade elbilen el. din hybrid med grøn strøm, som giver dig en forbedret udnyttelse af nyt el. eksisterende solcelle anlæg.

Du kan spare penge

Ved at udnytte produktionen fra dine egne solceller, sparer du penge, og kan hurtigere tjene dit solcelleanlæg hjem ved ikke at sende strømmen på nettet.

Ratio Solar er løsningen

Hos Ratio har vi lavet Solar, som giver alle de funktioner, som efterspørges på markedet indenfor Emobility. Den kombinerer solceller og elbil i et funktionelt design med et hav af nyttige funktioner. 

Universel løsning

Ratio Solar fungerer med alle tænkelige invertere og solceller. Sensekit som følger med Solar, gør det muligt at koble ladeboksen ind på alle eltavler, og sammen med alle invertere. Ganske ligetil. 

Den rigtige løsning til elbilsejere med solceller

Fra solceller til elbil – Den åbenlyse investering til dig der har solceller og ønsker, at din ladeboks skal benytte solcellernes strøm, så du ikke skal betale overpris.

Solar ladeboks med fastmonteret ladekabel

Den elegante

Solar og ladeboksen Smart

Alle ladebokse fra Ratio er lavet i et design, hvor der er fokus på kvalitet, funktionalitet og elegance. 

Til alle elbiler og hybrider

Vores ladebokse er kompatible med alle biler, og vi opdaterer løbende alle ladebokse med OTA opdateringer, som gør, at Ratio sikrer, at ladeboksene forsætter med at have relevante funktioner.

Hvordan virker ladeboksen?

Måler i tavlen

Det medfølgende Sensekit placeret i tavlen, og strømtransformerne måler på hovedkablet fra forsyningen. Dette giver ladeboksen information om netto import og eksport af strøm fra huset.

Dette gør også, at man aktiverer en række sikkerhedsfunktioner, som sikrer at ens forsyning ikke overbelastes. Dette kalder vi også for Dynamisk Last Balancering. 

 

Installation?

Installationen er nem og ligetil. Strømtransformere placeres på tilgangen til huset, således hele forbruget måles – inkl. ladeboks. 

Der gives 230v til Sensekit, som blot viser Sensekit strømretningen. 

sensekit er til din Smart oplader fra Ratio Electric

Fuld kontrol med Ratio App

Med alle vores Smarte ladebokse har du mulighed for at tilgå en række funktioner, der gør det nemmere at bruge dit produkt. 

Med Ratio App har du til Solar bl.a. følgende funktioner: 

 

Ladeboksen bliver løbende opdateret, således der tilføjes funktioner og rettes alt efter hvad der efterspørges af markedet.

*Dynamisk Last Balancering betyder at ladeboksen justerer efter den mængde strøm, som er tilgængelig til hele installationen. Eksempel: Skrues der ned for strømmen, hvis man starter andre forbrugere, som gør at huset nærmer sig sit maksimale mulige forbrug. – Dette kan kombineres med flere ladebokse i samme netværk.

Oplad din bil fra 1,4kw solcelle strøm.

Hvor finder jeg Ratio?

Ratio finder du ude hos vores kvalitetsbevidste forhandlere rundt om i hele Europa.

Vores forhandlere sikre et bredt kendskab til produkterne i markedet, og sikrer at slutkunden får en god oplevelse med vores produkter.

Ratio Danmark står altid klar til at hjælpe både forhandlere og kunder i tilfælde af produktspørgsmål el. garantisager.
Ratio har de længste garantier på markedet med op til 5 års garanti.

Tryk nedenfor for at finde en forhandler nær dig, der kan hjælpe dig med at kombinere dine solceller og elbil.

Hvem er Ratio?

Ratio er Hollandsk producent af alt indenfor ladebokse og kabler til elbiler og hybrider. Vi producerer alle komponenter selv, og på denne måde sikrer vi kvalitet og ordentlighed. 

På vores fabrik i Nijkerk – Holland, bliver din nye ladeboks fremstillet og udviklet af eksperter indenfor industrien. Vi sætter en stor ære i at kunne levere et solidt og holdbart produkt. 

Vores lokale afdelinger rundt omkring i Europa sikrer et nært forhold til vores kunder, og imødekommer de behov som måtte opstå.

Ratio har siden 1960’erne produceret elektronisk udstyr, og vi har derfor et langvarigt kendskab til produktion af hardware. Vi har de seneste 12 år hovedsagligt produceret udstyr til Emobility. 

Indkøbskurv